Kanta-asiakasohjelma

Hanhivaaran Kanta-Asiakkaana treenaat joka päivä edullisesti!

Kanta- asiakkuuksiin liittyvissä asioissa olethan yhteydessä asiakasneuvontaamme:

Sähköposti: myynti(a)hanhivaara.fi

Ei jäsenmaksua eikä liittymismaksua, vaan täyttä treeniä - 12 kuukauden Kanta-Asiakassopimus on hyvä tapa huolehtia omasta kunnosta. Voit harjoitella niin usein kuin haluat, eikä tarvitse laskea kertoja.

- Aamupassilla treenaat salilla ja ryhmäliikunnassa arkisin klo 5-16 ja viikonloppuisin - hinta vain 39 € / kk (=1,30 €/päivä) tai kertamaksulla 445 € vuosi.

- Kuntosalipassilla treenaat salilla joka päivä klo 5-23 ja hinta on 49 € / kk (=1,63 €/päivä) tai kertamaksulla 555 € vuosi.

- Tosi liikkujille Kokopassi, joka on voimassa joka päivä klo 5-23 ja pitää sisällään rajattoman kuntosalin ja ryhmäliikunnan käytön. Hinta vain 59 € / kk (1,97 €/päivä) tai kertamaksulla 670 € vuosi.

Starttipaketin lisäksi saat käyttöösi mahtavat kanta-asiakasedut, mm. ilmaiset sulkapallovuorot sunnuntaisin, -5 €/h alennuksen golf-simulaattorista, keilakengät vuorolle ilmaiseksi, ProShopin tuotteista -20% normaalihinnoista (ei keilailu) sekä etuja myös Hanhivaaran ulkopuolella - katso kaikki edut tästä

Infon aukioloaikojen ulkopuolella harjoittelu edellyttää Wellness-avaimen käyttöä.

Hanhivaaran Kanta-Asiakassopimuksen kesto on 12 kk, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Irtisanomisaika 1 kk, mikäli sopimus irtisanotaan ensimmäisen 11 kk:n aikana, asiakas maksaa takautuvasti erotuksen normaaliin kuukausimaksuun. Tarkat sopimusehdot saat Infostamme.

Siirry sivun alkuun