Ohjeistus ryhmäliikuntatunneille

Ensimmäistä kertaa ryhmäliikuntatunnilla Hanhivaarassa. Miten toimin?

_________________________________________________________________

- Hanhivaarassa on viisi erilaista jumppatilaa;

1.Trimmaamo (Iso sali)

2. Lataamo (Pienempi sali, Spinnaamon vieressä)

3. Spinnaamo (Sisäpyöräilytunnit)

4. Treenaamo (Keilaratojen takana oleva tila Tatami-matolla)

5. Relaamo (Kuntosalin portaista suoraan eteenpäin oleva ovi)

_________________________________________________________________

- Välinetunneille et tarvitse omia välineitä. Meiltä löytyy muun muassa kahvakuulat, Pilates- matot jne.

- Ryhmäliikuntatunneille tarvitset mukaan hyvän ja rennon liikuntavarustuksen, sekä hyvät sisätiloihin sopivat sisäliikuntakengät ja juomapullon.

- Ryhmäliikuntakalenteri on voimassa aina kauden kerrallaan. Muista seurata kalenterin vaihtumista. Voimassa olevan ryhmäliikuntakalenterin löydät nettisivuiltamme, Infosta ja nettivarausjärjestelmästä.

- Nettivaraustunnukset saat käyttöösi heti kun käyt aktivoimassa itsesi Avoinna24- palveluun. Voit varata tunteja omilla tunnuksillasi, mutta huomioithan että varausjärjestelmä ei anna sinun varata tunteja myös ilman voimassaolevaa korttia.

- Tunnin peruuttaminen nettivarausjärjestelmän kautta on mahdollista kaksi (2) tuntia ennen tunnin alkua. Puhelimitse emme ota peruutuksia vastaan.

- Jokainen ryhmäliikuntatunti toteutuu riippumatta ennakkovarausten määrästä. Suosittelemme silti paikan lunastamista jatkossakin nettivarauksen kautta tai puhelimitse Hanhivaaran infoon.

- Lunastathan paikkasi tunnille päätteiltä tai Infosta viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen varauksesi vapautuu seuraavalle automaattisesti.

- Saavuthan tunnille ajoissa. Ohjaajalla on oikeus lukita ryhmäliikuntatilan ovi täsmällisesti tunnin alettua, jolloin emme ota myöhästyneitä mukaan tunnille turvallisuussyistä.

- Ota tunnille mukaasi kuitti, jonka olet saanut mukaasi päätteeltä tai Infosta. Ohjaaja kerää laput ennen tunnin alkua. Lappu toimii osallistumistodistuksena tunnille.

- Jos olet ensimmäistä kertaa tietyllä ryhmäliikuntatunnilla, muistathan mainita asiasta ohjaajalle. Ohjaaja opastaa ja kertoo enemmän liikkeistä ja tunnista, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn tunnistasi.

- Palaute on aina tervetullutta! Kerrothan sen aina tunnin päätteeksi ohjaajalle tai kirjoittamalla palautelapun taka-aulassa olevaan postilaatikkoon. Risuja tai ruusuja, palaute on aina ohjaajan työtä kehittävää:)

- Tuntikuvaukset löydät täältä .

Jokaiselle ryhmäliikuntatunnille on tervetullut jokainen yli 13- vuotias!

Nähdään tunneilla! :)

T. Hanhis- team

Siirry sivun alkuun