IMG_6425-3

Hurahdin keilailu-alaan vuodesta 2008 alkaen. Siitä asti olen toiminut aktiivisesti keilailun parissa. Vuodesta 2013 lähtien, valmistuttuani SKL:n Pro-valmentajaksi, ryhdyin Tulevaisuuden ryhmän valmentajaksi. Tulevaisuuden ryhmä on SKL:n alainen maajoukkueryhmä, johon valitaan vuosittain valtakunnallisesti 11-15 vuotiaita keilaajalupauksia. Näille tulevaisuuden toivoille opetetaan keilailun lisäksi maajoukkue-statuksen arvoja, sekä liikunnallista elämäntapaa.

Näen Hanhivaarassa suurta potentiaalia kokonaisvaltaiseen lajiharjoitteluun. Kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit mahdollistavat muun liikunnan ylläpidon sekä kehittämisen. Lajikohtaisia harjoitteluita pääsee toteuttamaan palloilu ja maila tiloissa, kuten keilahallilla, golf-simulaattorilla, salibandy-kentällä, sulkapallokentillä ja pickleball-kentillä. Lisäksi vain mielikuvitus on rajana. ;)

Keilahallilla pyöritämme yhdessä Sanna Pasasen kanssa junnukerhoa. Sanna on suomalaisen naiskeilailun kirkkaimpia tähtiä ja on ollut ilo päästä jakamaan keilailutietoa juniori-ikäisille hänen kanssaan. Junnukerhossa ei ole mitään tasovaatimuksia. Lajiin tutustuminen käy leikin kautta ja kuten itse lajissakin sen oppii vain keilaamalla.
Vaativuutta toivoville keilaajanuorukaisille pidämme myös valmennustoimintaa, johon tuomme mukaan maajoukkuetason harjoituksia ja vaatimuksia.
Tule rohkeasti mukaan!

Kysy myös rohkeasti keilailun perus- ja jatkokursseista minulta. Järjestän mielelläni keilailukursseja sopimuksen mukaan.

Nähdään Hanhivaarassa! :)

Keilahallivastaava

Jani Koivukangas

Koulutukset:

  • Datanomin perustutkinto
  • Suomen Keilailuliiton Perusvalmentaja
  • SKL:n Kilpavalmentaja
  • SKL:n Pro-valmentaja
  • Brunswick GS-X keilanpystytyskoneiden huolto ja korjaus kurssi

Työtehtävät Hanhivaarassa:

  • Keilahalli
  • Info ja kahvio
Hanhis_85
Hanhis_141
Hanhis_10