fbpx
Hanhis_71

Joulun uutiskirje kanta-asiakkaille

Kirjoitan teille jatkossa noin kerran kuukaudessa tiedotteen Hanhivaaran Liikuntakeskuksessa tapahtuvista tärkeistä asioista. Näin toivon tavoittavani teistä kanta-asiakkaista mahdollimman monta ja pitämään teidät ajantasalla tärkeiden päivämäärien, tapahtumien ja yleisten asioiden suhteen.

JOULU 2019

Joulun ajan aukioloajat:
23.12. aamun Seniorit-tunti normaalisti, ei iltatunteja, asiakaspalvelu klo 8-13
24.12. ei tunteja, asiakaspalvelu kiinni, HYVÄÄ JOULUA!
25.12. ei tunteja, asiakaspalvelu kiinni
26.12. Jouluherkkujen sulatus -jumppa klo 16.30 60 min Trimmaamo, Sanni, asiakaspalvelu kiinni.
Kuntosalille pääset omalla Wellness-avaimellasi joka päivä klo 5-23 sopimuksesi mukaan. Treenata voit klo 24.00 saakka.

27.12.-30.12. välisenä aikana normaali aukiolo- sekä ryhmäliikuntatunnit

31.12. Vuoden vika! -toiminnallinen treeni klo 9.00 60 min Treenaamo Janina,
asiakaspalvelu klo 8-16
1.1. ei tunteja, asiakaspalvelu kiinni
6.1. loppiaisjumppaa, aikataulu julkaistaan pian, asiakaspalvelu klo 12-18

Kantiksille kakku- ja glögipäivä 19.12.2019 klo 9-20 välisenä aikana. Tarjoamme teille joulukakkua sekä glögit koko päivän ajan kahvilassamme. Haluamme myös muistaa teitä joululahjalla, jonka voit noutaa 19.12.-31.12. välisenä aikana asiakaspalvelustamme.

MUUT ASIAT

Kantis-tunti:
Haluamme kiittää teitä asiakkuudestanne Hanhivaarassa ja siksi laitoimmekin kalenteriin teille jokaisen kuun viimeisenä perjantaina pidettävän Kantis-tunnin klo 18.10-19.10. Tämän tunnin te saatte itse päättää Facebookissa järjestettävässä äänestyksessä. Parhaillaan siellä pyörii kysely, jossa kysymme kahta vaihtoehtoa tammikuun äänestykseen, käyhän siis kirjoittamassa oma tuntitoiveesi postaukseen. Voit myös laittaa tuntitoiveen minulle sähköpostiin osoitteeseen janina.palmroos@hanhivaara.fi.

Ystävällesi aikainen joululahja:
Annamme kanta-asiakkaillemme mahdollisuuden lahjoittaa viikon veloituksetonta treeniaikaa. Lähetä ystäväsi yhteystiedot sähköpostilla osoitteeseen asiakasneuvoja@hanhivaara.fi otsikolla YSTÄVÄ ja me otamme häneen yhteyttä iloisen treeniyllätyksen merkeissä ja kerromme hänelle jouluiset terveiset Sinulta. <3

Palloiluhalli:
Palloiluhallin remontti alkaa viikolla 51 ja näin ollen palloiluhalli on poissa käytöstä 15.12.-13.1.2020 välisen ajan. Tämän jälkeen päästään tutustumaan Padeliin, tähän uuteen koukuttavaan palloilulajiin, joka jo villitsee maailmalla. Sulkapallokenttiä jää remontin jälkeen 3kpl.

TEAM-pienryhmät:

Laajennamme palveluvalikoimaamme vuoden 2020 alusta:
TEAM-pienryhmävalmennus, jossa sinulla on mahdollisuus saada ammattitaitoinen ja koulutettu valmentaja puolet halvemmalla hinnalla, kuin yksilövalmennuksessa. Puhumattakaan tiimissäsi saamasta ryhmähengestä ja yhdessä tekemisen meiningistä!
Tammikuussa starttaa kolme eri TEAM-pienryhmää, jotka ovat:
Weight loss / Ma 18.30-19.30 Sanni
Physio Trainer / Ti 18-19 Kiia
Be Strong / To 19.05-20.05 Heta

TEAM-ryhmään mahtuu maksimissaan 6 henkilöä. Treenit pidetään kerran viikossa 20 viikon ajan. Ryhmät täyttyvät jo hyvää vauhtia, enää muutamia paikkoja on jäljellä, joten olehan nopea ja varaa omasi!

Ilmoittautumiset ja mahdolliset kysymykset voit laittaa osoitteseen:
janina.palmroos@hanhivaara.fi

KEVÄT 2020

Kevään ryhmäliikuntakalenteri on valmis! Pyrimme julkaisemaan sen teille viimeistään ensi viikolla. Kalenterissa tulee olemaan jatkossakin mahdollisimman monipuolisesti tunteja teidän toiveitanne ja ohjaajien tilannetta kuunnellen. Mielipiteitä on monia ja siksi pyrimme tasapuolisesti kuuntelemaan niitä teiltä kaikilta kanta-asiakkailtamme. Palaute on siis erittäin tervetullutta ja sitä saa tottakai tulla antamaan minulle henkilökohtaisesti vaikka hihasta nykäisemällä tai sitten esimerkiksi sähköpostin välityksellä.

Harmaudesta huolimatta, koko Hanhivaaran henkilökunta haluaa toivottaa kaikille iloista ja rauhallista joulua sekä onnea ja treeni-iloa vuodelle 2020! :)

Koko Hanhis Teamin puolesta toivottaen,
Janina Palmroos
Club Manager