Kotitreenit

Hei Hanhivaaran Kanta-asiakkaat & Kuntoasiakkaat!

Ensinnäkin ISO kiitos kaikille teille, jotka olette pitäneet sopimuksenne voimassa! Olette meille aivan äärimmäisen tärkeitä ja haluammekin parhaamme mukaan nyt näillä tulevilla toimilla tarjota teille vastinetta rahallenne ja tieysti iloa ja hyvää oloa päiviinne! <3

Tässä linkit kaikkiin tällä hetkellä voimassaoleviin kotitreenivideoihin:

LesMillsin omat virtuaalitunnit

CMS-ketjun omat tunnit:

Core ABS

Yoga Flow

Foamroller

Venytellen Vetreäksi

Klikkaa linkkiä ja aloita treeni!

 

UUTUUS: LesMills onDemand

1.4.20:

LesMills OnDemand -palvelu sisältää yli 800 erilaista kotitreeniä. Voit siis treenata omia LesMills-suosikkejasi missä ja milloin tahansa! 💪 Useimmat näistä treeneistä pystyt toteuttamaan ilman minkäänlaista lisävarustusta, mm. BodyCombat, BodyAttack, BodyBalance, Sh`Bam jne. Palvelun normaalihinta on 14,95€/kk, mutta nyt saat sen käyttöösi veloituksetta (edellyttää aktiivista jäsenyyttä Hanhivaaran Liikuntakeskuksessa) toukokuun loppuun asti.

Eli, mikäli olet Hanhivaaran aktiivinen kanta- tai kuntoasiakas, klikkaa alla olevaa linkkiä, täytä omat tietosi ja jää odottelemaan viestiä*, jossa olet hyväksytty palvelun käyttäjäksi (*24 tunnin sisällä pyynnön lähettämisestä).

https://www.lesmillsondemand.com/en_eu/hanhivaaran-liikuntakeskus/register?fbclid=IwAR0xLCiVqIyt2pOwF2JQMWsN4mPfjU-cAa_Umw50_PMFukjEtYsrbokYF5Q

 

Hanhivaaran omat kotitreenit:

Lisäksi voit nyt ladata MyWellness sovelluksen puhelimeesi ja saada käyttöösi Hanhivaaran personal trainereiden suunnittelemat kotitreenit!

Tällä liikunnan ja hyvinvoinnin työkalulla pääset mm. tekemään meidän tekemiä kotitreenejä, jotka löytyvät heti palvelun etusivulta. Teimme teille harjoituksiin kolme eri tasoa; Easy, Medium sekä Pro ja päivitämme teille uudet kotitreenit jokaisen viikon maanantai sekä torstai.

TÄRKEÄÄ! Huomioithan, että applikaatioon tulee kirjautua samalla sähköpostiosoitteella, kuin olet meidän asiakasrekisterissämmekin. Vain tällä tavalla olet kirjautuneena Hanhivaaran Liikuntakeskuksen asiakkaana ja tämä sinulle näkyy myös palvelun etusivulla.

Lataa applikaatio alla olevista linkeistä:

Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details…

App Store:

https://apps.apple.com/us/app/mywellness/id529829006

Sovelluksen lataamisen jälkeen voit aktivoida tilisi täältä: https://www.mywellness.com/hanhivaara

Mikäli et pääse kirjautumaan palveluun tai sinulla on muuta kysyttävää, voit olla yhteydessä osoitteeseen:

janina.palmroos@hanhivaara.fi