Miksi Hanhivaara?

Olemme Salon seudun suurin ja monipuolisin liikuntakeskus. Meiltä löydät muun muassa yli 700 neliömetriä kattavan kuntosalin sekä laadukkaan ja mukaansa tempaavan ryhmäliikunnan!

Hanhivaarassa vallitsee iloinen ja pirskahteleva yhteishenki. Olemme nimenneet henkilökunnan ja asiakkaat Hanhis teamiksi, johon jokainen toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi; olit sitten nuori tai iäkkäämpi, iso tai pieni, mies tai nainen, kokenut treenaaja tai vasta-alkaja. Tule sellaisena kuin olet!

Toimintamme kehittyy jatkuvasti. Kehitysideat ja palautteet luovat vankkaa pohjaa tulevaisuuden Hanhivaaralle! Anna siis äänesi kuulua, me huomioimme sen parhaamme mukaan.

Hanhivaaran edustalta löydät parkkipaikan autollesi ja sisältä paikan itsellesi; meiltä harrastusmahdollisuuksia löytyy jokaiselle. Meille on helppo tulla laajojen aukioloaikojen ja hyvän sijainnin johdosta. Hanhivaaran liikuntakeskus sijaitsee aivan Salon keskustan kupeessa, Astrum- keskuksessa.

Miten sitten lähteä liikkeelle? Ota yhteyttä asiakasneuvojaamme. Näin pääset tutustumaan henkilökohtaisen tapaamisen kautta palveluihimme ja valitsemaan itsellesi parhaimman tavan liikkua. Me odotamme sinua!

Tervetuloa tutustumaan.

 

IMG_2022
IMG_2031
_VP_0644
IMG_1291
_VP_0839
_VP_0509
_VP_1470
Inbody