Hanhivaara leima

Ohjeistus turvalliseen treeniin

Mitä Sinä voit tehdä?

  • Tule treenaamaan VAIN täysin terveenä!
  • Pidä 1-2 metrin turvaväli muihin ihmisiin.
  • Huolehdi hyvästä käsihygienista. Keskuksessa on runsaasti käsienpesupaikkoja. Käsidesiä löytyy salilta, pukkareista, ryhmäliikuntatiloista ja sisäänkäyntien yhteydestä.
  • Yski ja aivasta oikein
  • Putsaa käyttämäsi välineet / laitteet treenin jälkeen.
  • Keilahallilla puhdista pallo ja laita kengät hygiokaapin vieressä olevaan laatikkoon odottamaan puhdistusta.
  • Jos mahdollista, treenaa ruuhka-aikojen ulkopuolella & hyödynnä virtuaalitunteja ja/tai treenaamoa.

Mitä me teemme?

Mekin tulemme töihin vain terveenä. Pidämme turvavälin asiakkaisiin ja jos sitä ei voida esimerkiksi ohjauksessa taata, käytämme kasvomaskia. Lapsiparkissa ohjaaja käyttää aina maskia. Meillä tehostetun siivouksen suorittaa joka päivä ammattimainen siivousfirma. Tämän lisäksi henkilökunta puhdistaa ryhmäliikunnassa käytettyjä välineitä, keilakenkiä, sulkapallomailoja jne.

Olemme vähentäneet jokaiselta ryhmäliikuntatunnilta muutaman paikan, jotta asiakkaiden on mahdollista säilyttää turvavälit myös tunneilla.

Miksi kannattaa tilanteesta huolimatta treenata?

Tutkimusten mukaan muunmuassa ylipaino on merkittävä riskitekijä vakavan koronavirustartunnan saamiseen. Nyt jos koska on siis ehdottoman tärkeää huolehtia fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista. Ehkäiset taudin vakavaa muotoa terveellisellä ruokavaliolla ja säännöllisellä liikunnalla – eli terveellä keholla. Kun kelit ulkoliikuntaan muuttuvat syksyn myötä huonommiksi, älä jätä liikuntaa kokonaan, vaan nappaa seuraavat vinkit talteen turvallisia sisätreenejä varten;

Kiireisimmät ajat salilla ovat arki-illat. Jos haluat välttää ihmismassoja, tule treenaamaan tiistai ja torstai aamupäivällä  – päivällä tai viikonloppuisin iltapäivällä – illalla.

Jos sinulla on ryhmäliikuntasopimus, voit tulla treenaamaan virtuaalitunnille oman aikataulusi puitteissa aina kun Trimmaamo on vapaa! Näin saat ohjatun treenin, mutta ilman ihmismassoja. Kysy henkilökunnalta apua, jos käytät palvelua ensimmäistä kertaa. :)

Turvallisia treenejä toivottaa,

Hanhis Team!