Hanhivaara leima

Ohjeistus turvalliseen treeniin

‼️ Tartuntatautilain uudistus ‼️
 
”Asiakastiloissa pitää uuden tartuntatautilain (22.2.2021) mukaan olla mahdollisuus käsien puhdistamiseen käsienpesupisteellä tai käsidesin avulla, siivousta ja pintojen puhdistamista pitää tehostaa ja asiakaspaikkojen pitää olla sijoiteltu riittävän väljästi. Lisäksi esillä tulee olla selkeä ohjeistus esimerkiksi käsien puhdistamisesta, maskien käytöstä ja turvavälien pitämisestä.”
 
Yllä olevat asiat on meillä Hanhivaarassa huomioitu koko tämän ajan ja samaa linjaa jatketaan tästä eteenpäinkin. Toivomme, että kaikki jaksaisivat yhdessä meidän kanssa näitä ohjeistuksia edelleen noudattaa, jotta saisimme pitää keskuksen auki jatkossakin. 🧡
 
Mitä sinä voit tehdä:
 
Tule treenaamaan VAIN terveenä
Huolehdi hyvästä käsihygieniasta
Pidä 1-2 metrin turvaväli muihin asiakkaisiin
Yski / aivasta oikein
Putsaa käyttämäsi välineet treenin jälkeen
Vältä mahdollisuuksien mukaan ruuhka-aikoja (katso nettisivuilta reaaliaikainen asiakasmäärä)
 
Mitä me teemme:
 
Keskuksessa on runsaasti käsienpesupaikkoja ja käsidesiä tarjolla, käytäthän näitä hyväksesi.
Salilla, ryhmäliikuntasaleissa ja keilahallin puolella on suihkepulloja, joissa puhdistusainetta välineiden puhdistamiseen.
Henkilökunta pitää huolta turvaväleistä teihin asiakkaisiin ja jos sitä ei pystytä takaamaan, käytämme kasvomaskia.
Avasimme käyttöönne toiset pukuhuoneet, jotta turvavälit toteutuvat myös ennen ja jälkeen treenin. Lisätilat löydät naisten pukkarin takaa olevalta käytävältä.
Olemme rajoittaneet asiakasmääriä ryhmäliikuntatiloissa.
Tiloissa on tehostettu siivousta sekä ilmanvaihtoa.
 
Näiden toimenpiteiden lisäksi seuraamme aktiviisesti tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeita. Tiedotamme teitä kaikista muutoksista somessa ja nettisivuillamme.

Miksi kannattaa tilanteesta huolimatta treenata?

Tutkimusten mukaan muunmuassa ylipaino on merkittävä riskitekijä vakavan koronavirustartunnan saamiseen. Nyt jos koska on siis ehdottoman tärkeää huolehtia fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista. Ehkäiset taudin vakavaa muotoa terveellisellä ruokavaliolla ja säännöllisellä liikunnalla – eli terveellä keholla. Nappaa seuraavat vinkit talteen turvallisia sisätreenejä varten;

Kiireisimmät ajat salilla ovat arki-illat. Nettisivujemme etusivulla on reaaliaikainen asiakasmäärälaskuri, josta voit tarkistaa kävijämäärän ennen treenaamaan tulemista!

Jos sinulla on ryhmäliikuntasopimus, voit tulla treenaamaan virtuaalitunnille oman aikataulusi puitteissa aina kun Trimmaamo on vapaa! Näin saat ohjatun treenin, mutta ilman ihmismassoja. Kysy henkilökunnalta apua, jos käytät palvelua ensimmäistä kertaa. :)

Tuhannet kiitokset edelleen kaikille mukana kulkeville! Terkuin Hanhis Team 🙏