Omaohjaaja

Mitä Omaohjaajapalvelu tarkoittaa?

Jokainen kanta-asiakas tapaa Omaohjaajan ensimmäisen kerran tehdessään jäsenyyssopimuksen. Tätä kautta pyrimme säilyttämään yhteisöllisyyttä ja yhteisen matkan tuntua asiakkaalle koko Hanhivaarassa liikkumisen ajan. Omaohjaaja ohjaa sinut PT-palveluiden pariin ja vastaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin tarvittaessa. Omaohjaaja on helposti lähestyttävä motivaation lisääjä. Kirjasimme alle palvelun tarkoituksesta muutaman kysymyksen kautta:

Miten Hanhivaara käynnistää Omaohjaajapalveluaan?

- Palvelu on pikkuhiljaa nostanut päätään jo syksystä 2018 alkaen. Uuden kanta-asiakkaan liittyessä jäseneksi on Omaohjaaja tutustuttanut hänet Hanhivaaran palveluiden pariin. Pyrimme tuomaan esiin helppoa tapaa liikkua juuri sinulle, täällä meillä Hanhivaarassa.

Hyötyvätkö pidemmän aikavälin kanta-asiakkaat palvelusta?

- Kyllä vain! Omaohjaajamme ovat pikkuhiljaa yhteydessä jokaiseen kanta-asiakkaaseen ja kyselevät tämän hetken fiiliksiä ja tuntoja meillä treenaamisesta. Tässä kohdassa jos mietit oman valmentajan hankkimista, kannattaa kysymykset ja tarpeet kertoa Omaohjaajalle! Hän osaa kertoa ja ohjata sinut oikealle henkilölle. Lisäksi voit varata saliohjelmasi päivitysajan tai pt- tapaamisen omaohjaajan kautta.

Pääseekö Omaohjaajaa tapaamaan varaamalla itse ajan?

- Ehdottomasti. Tapaamme mielellämme asiakkaitamme koskien sopimustasi tai esimerkiksi liikkumiseen liittyviä motivaatioasioita. Ajan varaamiseksi voit olla yhteydessä osoitteeseen: asiakasneuvoja(a)hanhivaara.fi

Miten saan palkattua itselleni valmentajan?

- Ole yhteydessä suoraan Hanhivaaraan omiin Personal trainereihin tai varaa aika Omaohjaajalle. Näin pääset rauhassa kertomaan tilanteestasi ja kerromme sinulle parhaan mahdollisen tavan aloittaa projektia kohti elämäsi kuntoa!

___________________________________________

Toivomme saavamme jokaiseen asiakkaaseemme taottua hyvinvoinnin ja liikunnan riemua omaohjaajapalvelun avulla. Lämpimästi tervetuloa siis meille Hanhivaaraan!