TEAM- ryhmät

Kevään 2021 ryhmät starttasivat tammikuun toisella viikolla, mutta vielä voit hypätä mukaan!
  • 20 viikkoa treeniä ryhmän tavoitteen mukaisesti
  • Vain sinä ja viisi muuta osallistujaa
  • Ammattitaitoiset valmentajat ja laadukkaat puitteet
  • Ryhmän vertaistuki

Asiakkaiden palautteita ryhmistä

Be Strong

"Heta on osaava ohjaaja. Tekniikoita treenataan paljon ja niitä tehdessä on turvallinen olo. Valmennuksen ansiosta "uskallan" mennä yksin salille tekemään tanko- ja levypainoliikkeitä, kun tiedän mitä teen."

Weight Loss

"Ohjaajan ja ryhmän vertaistuki oli korvaamatonta!"

Be Strong

"Heta ohjasi tekniikoita tarkasti, mikä onkin ensisijaisen tärkeää, kun haetaan oikeita liikeratoja. Yksilöohjaus onkin näillä tunneilla parasta - ja lisäksi meillä oli aivan mahtava pienryhmä, joka jaksoi tsempata ja kannustaa."

Be Sporty

"Vaikka minulla on koulutusta ja pitkä historia erilaisten urheilulajien parissa, sain silti Jessen Be Sporty -ryhmästä todella hyviä vinkkejä ja uutta näkökulmaa treeneihin! Tasapainoni on parantunut ryhmän aikana, joka on auttanut omissa lajeissa; tenniksessä ja padelissa. Lisäksi oikean takareiden kireys on auennut liikkuvuustreenien myötä, joita ei olisi yksin tullut kyllä tehtyä. Jesse on todella ammattitaitoinen ohjaaja ja voin ehdottomasti suositella hänen pienryhmää!"

"Ryhmät on juuri sopivan pieniä. Ohjaaja ehtii hyvin keskittyä ohjaamaan liikkeitä yksilöllisesti."

Be Strong

"Be strong -tunneilta lähdettiin aina hymyssä suin ja täynnä puhtia, vaikka tunnille mennessä olisi hiukan väsyttänytkin. Jos kuntosalitreeni kiinnostaa ja haluaa siihen vaihtelua, suosittelen lämpimästi voimailutunteja pienryhmässä!"

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: janina.palmroos@hanhivaara.fi

TEAM_612x612px_weightloss_2
TEAM_612x612px_fysiotrainer

Weight Loss / Camilla

11.1 alkaen maanantaisin klo 17.30-18.30

Varaustilanne: TÄYNNÄ!
Ilmoittaudu jonoon!

Miltä kuulostaisi, jos kokonaisvaltainen hyvinvointi ja energisyys kuuluisi jokapäiväiseen arkeesi?
Oli tavoitteenasi sitten virkeämpi arki, painonpudotus, säännöllinen ja monipuolinen ravinto tai vaikka järkevä viikkorytmi arkeen, tämä ryhmä on juuri Sinua varten. Yhdessä tekemällä, pienin askelin, kohti suuria muutoksia.

”Muutos on alussa vaikeaa, keskellä sotkuista ja lopussa upeaa.” -Robin Sharman

 

Fysio Trainer / Kiia

12.1. alkaen tiistaisin klo 17-18

Varaustilanne: 3 paikkaa jäljellä!

FysioTrainer-pienryhmä on matalan kynnyksen pienryhmävalmennusta henkilöille, jotka kaipaavat liikunnallisempaa ja energisempää arkea. Taustalla voi olla pitkäkin liikkumattomuusjakso, loukkaantuminen, leikkaus tai muu epävarmuus liikuntaa kohtaan. FysioTrainer-pienryhmässä kaikki harjoittelevat omalla tasollaan liikunnan tuomasta ilosta ja hyvästä olosta nauttien.

FysioTrainer -pienryhmä on erinomainen mahdollisuus päästä treenaamaan tavoitteellisesti, mutta turvallisesti fysioterapeutin ohjauksessa. Saat ohjausta oikeista liikemalleista ja – tekniikoista sekä ruokavaliosta. Fysioterapeuttina osaan huomioida harjoitteita valitessa ja ohjatessa erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä -sairauksia. Fysio Trainer-pienryhmässä yhdistyy kuntouttavat harjoitteet sekä tavoitteellinen treenaaminen. Lähde mukaan yhteiselle matkalle hauraasta kuntoutujasta kohti rohkeaa ja taitavaa liikkujaa!

TEAM_612x612px_be strong_2
TEAM_612x612px_be sporty2

Be Strong / Heta

14.1. alkaen torstaisin klo 18.30-19.30

Varaustilanne: 1 paikka jäljellä!

Tuntuuko siltä, että haluaisit oppia tekemään tyypillisimmät levytankoliikkeet oikein ja tehokkaasti, sekä samalla kehittää lihasvoimaa?
BE STRONG-ryhmä keskittyy voimaharjoitteluun aivan jokaiselle sopivalla tasolla.
Ryhmässä opit tekemään tavallisimmat voimaliikkeet kyykystä rinnallevetoihin
ja saat paljon yksilöllistä ohjausta ryhmän tuella.
Treenit sisältävät tekniikkaa ja itse tekemistä, joten teho on taattu!

BeSporty / Jesse

12.1. alkaen tiistaisin klo 18.05-19.05

Varaustilanne: 3 paikkaa jäljellä!

Haluatko kehittää suorituskykyäsi omassa lajissa? Lisätä esimerkiksi nopeutta jalkapallossa tai ketteryyttä padelissa? Tässä pienryhmävalmennuksessa keskitytäänkin tavoitteellisesti eri fyysisiin ominaisuuksiin; nopeuteen, kestävyyteen, lihasvoimaan, ketteryyteen, liikkuvuuteen, tasapainoon ja koordinaatioon!

Valmennus on suunnattu hieman jo kokeneemmille treenaajille ja varsinkin palloilulajien harrastajille. Saat harjoituksista oikeanlaiset liikkeet, tekniikat ja mallit eri osa-alueiden treenaamiseen. Valmennuksessa pääset harjoittelemaan eri lajeille suunnattuja fyysisiä ominaisuuksia, mikä kehittää sinua omassa lajissasi, sekä ylipäätään urheilijana! Pienryhmävalmennuksen aikana suunnittelaan myös viikko-ohjelmaa ja rytmitystä harjoitteluun.

Hinnasto

Pienryhmässä pääset hyvin lähelle yksilövalmennusta, mutta puolet halvemmalla!

Hinta vain 40€ / kerta, eli 160€ / kk.

Ilmoittaudu mukaan: janina.palmroos@hanhivaara.fi

Hanhis_85
Hanhis_141
Hanhis_10