TEAM- ryhmät

Uudet ryhmät starttaavat taas syyskuussa 2020 - Ilmoittautuminen NYT käynnissä!
  • 14 viikkoa treeniä ryhmän tavoitteen mukaisesti
  • Vain sinä ja viisi muuta osallistujaa
  • Ammattitaitoiset valmentajat ja laadukkaat puitteet
  • Ryhmän vertaistuki

Tammikuussa myimme kaikki ryhmät loppuun nopeasti ja osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä! Katso Instagram tilimme (@hanhivaarasalo) kohokohdista videoita edellisistä ryhmistä ja heidän treeneistään! Klikkaamalla tällä sivulla ryhmien kuvauksissa ohjaajan nimeä, pääset lukemaan hänen esittelynsä.

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: janina.palmroos@hanhivaara.fi

TEAM_612x612px_weightloss_2
TEAM_612x612px_fysiotrainer

Weight Loss / Camilla

14.9 alkaen maanantaisin klo 18-19

Varaustilanne: TÄYNNÄ -> Ilmoittaudu jonoon, mahdollista on startata myös toinen ryhmä

Miltä kuulostaisi, jos kokonaisvaltainen hyvinvointi ja energisyys kuuluisi jokapäiväiseen arkeesi?
Oli tavoitteenasi sitten virkeämpi arki, painonpudotus, säännöllinen ja monipuolinen ravinto tai vaikka järkevä viikkorytmi arkeen, tämä ryhmä on juuri Sinua varten. Yhdessä tekemällä, pienin askelin, kohti suuria muutoksia.

”Muutos on alussa vaikeaa, keskellä sotkuista ja lopussa upeaa.” -Robin Sharman

 

Fysio Trainer / Kiia

15.9 alkaen tiistaisin klo 17-18

Varaustilanne: 4 paikkaa jäljellä!

Oletko joskus intoa uhkuen aloittanut liikunnan harrastamisen ja päättänyt jättää leikin kesken kipeyttäessäsi olkapääsi?
Oireileeko polvesi etkä tiedä mitä ja miten voisit fyysistä kuntoasi kohottaa? Onko taustalla vanha vamma tai leikkaus, joka on saanut sinut epävarmaksi liikkujaksi? jos tunnistit itsesi, Fysio Trainer -pienryhmä on kuin räätälöity sinua varten!

Fysio Trainer -pienryhmä on erinomainen mahdollisuus päästä treenaamaan tavoitteellisesti, mutta turvallisesti fysioterapeutin ohjauksessa. Saat ohjausta oikeista liikemalleista ja – tekniikoista sekä ruokavaliosta. Fysioterapeuttina osaan huomioida harjoitteita valitessa ja ohjatessa erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä -sairauksia. Fysio Trainer-pienryhmässä yhdistyy kuntouttavat harjoitteet sekä tavoitteellinen treenaaminen. Lähde mukaan yhteiselle matkalle hauraasta kuntoutujasta kohti rohkeaa ja taitavaa liikkujaa!

TEAM_612x612px_be strong_2
TEAM_612x612px_be athlete

Be Strong / Heta & Janina

17.9 alkaen torstaisin klo 19-20

Varaustilanne: 3 paikkaa jäljellä!

Tuntuuko siltä, että haluaisit oppia tekemään tyypillisimmät levytankoliikkeet oikein ja tehokkaasti, sekä samalla kehittää lihasvoimaa?
BE STRONG-ryhmä keskittyy voimaharjoitteluun aivan jokaiselle sopivalla tasolla.
Ryhmässä opit tekemään tavallisimmat voimaliikkeet kyykystä rinnallevetoihin
ja saat paljon yksilöllistä ohjausta ryhmän tuella.
Treenit sisältävät tekniikkaa ja itse tekemistä, joten teho on taattu!

Be Athlete / Jesse

15.9 alkaen tiistaisin klo 18.05-19.05

Varaustilanne: 4 paikkaa jäljellä!

Haluatko kehittää suorituskykyäsi omassa lajissa? Lisätä esimerkiksi nopeutta jalkapallossa tai ketteryyttä padelissa? Tässä pienryhmävalmennuksessa keskitytäänkin tavoitteellisesti eri fyysisiin ominaisuuksiin; nopeuteen, kestävyyteen, lihasvoimaan, ketteryyteen, liikkuvuuteen, tasapainoon ja koordinaatioon!

Valmennus on suunnattu hieman jo kokeneemmille treenaajille ja varsinkin palloilulajien harrastajille. Saat harjoituksista oikeanlaiset liikkeet, tekniikat ja mallit eri osa-alueiden treenaamiseen. Valmennuksessa pääset harjoittelemaan eri lajeille suunnattuja fyysisiä ominaisuuksia, mikä kehittää sinua omassa lajissasi, sekä ylipäätään urheilijana! Pienryhmävalmennuksen aikana suunnittelaan myös viikko-ohjelmaa ja rytmitystä harjoitteluun.

Asiakkaiden palautteita ryhmistä

Be Strong

"Heta ohjasi tekniikoita tarkasti, mikä onkin ensisijaisen tärkeää, kun haetaan oikeita liikeratoja. Yksilöohjaus onkin näillä tunneilla parasta - ja lisäksi meillä oli aivan mahtava pienryhmä, joka jaksoi tsempata ja kannustaa."

Weight Loss

"Ohjaajan ja ryhmän vertaistuki oli korvaamatonta!"

Be Strong

"Be strong -tunneilta lähdettiin aina hymyssä suin ja täynnä puhtia, vaikka tunnille mennessä olisi hiukan väsyttänytkin. Jos kuntosalitreeni kiinnostaa ja haluaa siihen vaihtelua, suosittelen lämpimästi voimailutunteja pienryhmässä!"

Hinnasto

Pienryhmässä pääset hyvin lähelle yksilövalmennusta, mutta puolet halvemmalla!

Hinta vain 40€ / kerta, eli 160€ / kk.

Ilmoittaudu mukaan: janina.palmroos@hanhivaara.fi

Hanhis_85
Hanhis_141
Hanhis_10