TEAM- ryhmät

Hanhivaaran uutuustuote vuodelle 2020!

TEAM-ryhmässä saat avuksesi koulutetun valmentajan ja yhdessä tekemisen meiningin jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.
 
TEAM-ryhmään mahtuu maksimissaan 6 henkilöä ja treenit pidetään kerran viikossa. Pienryhmässä pääset hyvin lähelle yksilövalmennusta, mutta puolet halvemmalla! Hinta vain 40€ / kerta, eli 160€ / kk.
Lue alta ryhmien kuvaukset ja harjoitusajat.
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: janina.palmroos@hanhivaara.fi
TEAM_612x612px_weightloss (1)

Miltä kuulostaisi, jos kokonaisvaltainen hyvinvointi ja energisyys kuuluisi jokapäiväiseen arkeesi?
Oli tavoitteenasi sitten virkeämpi arki, painonpudotus, säännöllinen ja monipuolinen ravinto tai vaikka järkevä viikkorytmi arkeen, tämä ryhmä on juuri Sinua varten. Yhdessä tekemällä, pienin askelin, kohti suuria muutoksia. Itse elämäntapamuutoksen läpikäyneenä, tiedän, ettei se ole helppoa ja haluan saada kaikille yhtä hyvän olon sekä energisen arjen, kuin itse olen saanut.

”Muutos on alussa vaikeaa, keskellä sotkuista ja lopussa upeaa.” -Robin Sharman

TEAM_612x612px_physio (2)

Oletko joskus intoa uhkuen aloittanut liikunnan harrastamisen ja päättänyt jättää leikin kesken kipeyttäessäsi olkapääsi?
Oireileeko polvesi etkä tiedä mitä ja miten voisit fyysistä kuntoasi kohottaa? Onko taustalla vanha vamma tai leikkaus, joka on saanut sinut epävarmaksi liikkujaksi? jos tunnistit itsesi, Physio Trainer -pienryhmä on kuin räätälöity sinua varten!

Physio Trainer -pienryhmä on erinomainen mahdollisuus päästä treenaamaan tavoitteellisesti, mutta turvallisesti fysioterapeutin ohjauksessa. Saat ohjausta oikeista liikemalleista ja – tekniikoista sekä ruokavaliosta. Fysioterapeuttina osaan huomioida harjoitteita valitessa ja ohjatessa erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä -sairauksia. Physio Trainer-pienryhmässä yhdistyy kuntouttavat harjoitteet sekä tavoitteellinen treenaaminen. Lähde mukaan yhteiselle matkalle hauraasta kuntoutujasta kohti rohkeaa ja taitavaa liikkujaa!

TEAM_612x612px_be strong (1)

Tuntuuko siltä, että haluaisit oppia tekemään tyypillisimmät levytankoliikkeet oikein ja tehokkaasti, sekä samalla kehittää lihasvoimaa?
BE STRONG-ryhmä keskittyy voimaharjoitteluun aivan jokaisella sopivalla tasolla.
Ryhmässä opit tekemään tavallisimmat voimaliikkeet kyykystä rinnallevetoihin
ja saat paljon yksilöllistä ohjausta ryhmän tuella.
Treenit sisältävät tekniikkaa ja itse tekemistä, joten teho on taattu!

Hanhis_85
Hanhis_141
Hanhis_10