Kesän 2019 ryhmäliikuntakalenteri!

Sivun lopussa myös tuntikuvaukset.

Puistojumppa keskiviikkoisin klo 17.00 Paukkulan nurmella. Kantikset kantiskorttia näyttämällä veloituksetta, muut 5€/jumppa (käteismaksu). Säävaraus, vesisateella emme jumppaa turvallisuussyistä.
Puistojumpassa aina Kurvit kuntoon tyyppinen sisältö: lämmittely, lihaskuntoa oman kehon painolla ja venyttelyt. Puistojumpan kesto 45-60 min. Otathan oman jumppamaton mukaan.

Sunnuntaisin kesä- spesiaali ja kesä- kehonhuolto: Näillä tunneilla vaihtuva sisältö ja pyritään tuomaan myös lajeja, joita ei kesän ryhmäliikuntakalenterissa. Katso vaihtuvat sisällöt ajanvarausjärjestelmästä.

Kesä- hiit 30 min: Nopea ja tehokas intervallitreeni. Tunnilla paljon oman kehon paino- ja toiminnallista harjoittelua. Tämä 30 min riittää sellaisenaan tai voit yhdistää sen toisen tunnin kanssa.

Huomioithan iltatunneilla ja sunnuntaisin, että vastaanotto ei välttämättä ole auki. Huolehdithan, että sinulla on Wellness-avain, jotta pääset myöhäisimmille tunneille ja sunnuntain tunneille.

Mikä parasta, kesällä voit tulla virtuaalitunneille myös silloin, kun sinun aikatauluusi sopii. Ainoastaan muista tarkistaa, että onhan Trimmaamo vapaana. Tästä tulossa lähiaikoina lisätietoja.

Hanhis-kesan19-ryhmaliikuntakalenteri-A4
Hanhis-tuntikuvauksetKEVÄT19-A4-V2