Ryhmäliikunnan säännöt

Olemme päivittäneet ryhmäliikunnan ohjeistusta asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tärkeää asiaa - lue!

Tulethan tunnille ajoissa

Sinun tulee kuitata itsesi tunnille viimeistään 5 min. ennen tunnin alkua. Jos sinulla on varaus ja et ole kuitannut itseäsi tunnille viim. 5 min. ennen tunnin alkua, menetät varauksesi.

Ohjaaja aloittaa tunnin juuri silloin kuin tunnin kuuluu alkaa. Emme ota myöhästyjiä tunnille turvallisuussyistä ja asiakkaiden toiveesta. Olethan salissa ajoissa, viimeistään 5 min. ennen tunnin alkua. Ohjaaja sulkee salin oven 2 minuttia tunnin alkua, jonka jälkeen tunnille ei enää oteta tulijoita. Huomioithan, että kellot saattavat olla hieman eri ajassa eri kohteissa. Vastaanotosta kestää muutama minuutti siirtyä pukuhuoneeseen ja välineitä vaativilla tunneilla tulee olla erityisesti ajoissa!

Peruutathan tunnin ajoissa

Siirrymme 9.1.2017 seuraavaan käytäntöön:
- Tunti tulee perua 2 h ennen tunnin alkua nettivarausjärjestelmässä. Emme ota enää puhelimitse peruutuksia vastaan.
- Jos jätät peruuttamatta tai saapumatta paikalle 3 kertaa kahden kuukauden aikana, nettivaraustunnuksesi lukkiutuvat yhden kuukauden ajaksi. Saat aktivoitua tunnukset ennen 1 kk:n päättymistä vastaanotosta maksamalla 15 €:n avausmaksun. Nämä muutokset on tehty asiakkaidemme toivomuksesta, jotta erityisesti suosituille tunneille ei jäisi tyhjiä paikkoja!
- Jos Sinulle tulee äkillinen este alle 2 h ennen tunnin alkua, niin Sinulle tulee 1 diskaus joka ei vaikuta vielä mihinkään. Luultavasti näitä ennalta arvaamattomia esteitä ei tule kolmea kertaa kahden kuukauden aikana...
- Haluamme, että kaikki halukkaat pääsevät tunneille ja että jokainen asiakas kunnioittaa toista asiakasta :)

Kunnioitathan kanssaliikkujia

Otathan huomioon kaikki tunnilla mukanaolijat. Pidä huolta välineistä, älä heittele äläkä palauta niitä kesken tunnin. Huomioithan Trimmaamossa olevat paikkanumerot lattiassa ja palautathan välineet niille kuuluville paikoille. Älä kokoa step-laudoista korkeita torneja.

Päästä edellisen tunnin asiakkaat ensin pois salista, ennen kuin menet itse sisään.

Useimmilla tunneilla on taustamusiikki, jonka kuuluu kuulua selkeästi ryhmäliikunnan aikana. Jos olet herkkä kovemmalle äänelle, ota paikka salin takaosasta, jossa ei ole kaiuttimia. Jos musiikki tai puhe kuulostaa liian kovalta, ohjaajalle saa mainita asiasta!

Kiitos yhteistyöstä ja mukavia hetkiä ryhmäliikunnan parissa!

Terveisin, Hanhis Team