Ravintoneuvonta

Menneenä syksynä aloimme Hanhis teamissa miettiä millä tavoin auttaisimme teitä, hyvät asiakkaamme, parhaalla mahdollisella tavalla ruokavalioiden ja ravinnon suhteen. Me talossa työskentelevät Personal trainerit toimimme vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella ravintotietouden kanssa ja korostamme työssämme sitä, että puhdas ja ravinteikas ruoka on tie onneen. Arki on jokaiselle välillä melkoista puurtamista ja ruokailut ovat yleensä ne sudenkuopat, joissa ensimmäisenä kaadutaan nenälleen. 

Mitä sitten ravintoneuvonnassa tapahtuu? Mistä kannattaa lähteä liikkeelle? Aloitamme jokaisen kanssa alkukartoituksesta; katsomme millaiset ruokailutottumuksesi ovat ja käymme läpi tavoitteita. Pidämme erityisesti mielessä, että terveellinen ruokavalio syntyy 80-20 ajattelumallilla; 80% mennään terveellisesti ja säännöllisesti, 20%:lla saa välillä poiketa ja herkutella. Lisäksi katsomme millaisista muista palasista (liikunta, työn rasittavuus, uni jne.) arkesi koostuu.

Kartoitustapaamisessa käymme myös läpi ruokapäiväkirjan täyttöä. Neuvomme ja kehoitamme asiakasta täyttämään ruokapäiväkirjaa 4-7 päivän ajalta tiettyjen ohjeiden mukaisesti. Kun päiväkirja on täytetty, Personal trainerimme käy sen läpi ja katsastaa ruokavaliosi plussat ja miinukset. Toisella tapaamisella käymme sitten yhdessä läpi tulevaa ja mihin kannattaa ravinnossa kiinnittää huomiota. Pääpainona on, että ruokailut olisivat jatkossa helppoja ja arjen sallimissa rajoissa toteutettavissa. Ideana on, että oppisit syömään terveellistä ja ravinteikasta ruokaa, ilman tarkkaan viilattua ruokavaliota ja grammamääriä. Jos kuitenkin koet itsellesi parhaaksi tavaksi lähteä liikkeelle tarkoista määristä, pystymme senkin toteuttamaan.

Ota yhteyttä:

asiakasneuvoja@hanhivaara.fi ja kysy lisää!

Hanhis-Ravintoneuvonta-A4-V3