artikkelidefault

Toimintaohje 8.3 alkaen!

Hyvät asiakkaat,
Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on 4.3. antanut määräykset, jotka vaikuttavat maanantaista 8.3. lähtien myös toimintaamme Hanhivaaran liikuntakeskuksessa.
8.3. alkaen toimenpiteet 5.4. asti:
RYHMÄLIIKUNTA, KUNTOSALI & PALLOILU
▪️ Jokaista tilaa koskee 10hlön kokoontumisrajoitus
▪️Ryhmäliikuntatunteja pidetään vain Trimmaamossa, Spinnaamossa sekä ulkona.
▪️Lapsiparkki suljetaan
▪️Kuntosalille varataan jatkossa aika. Ajat ovat klo 05-24 välisenä aikana ja ne tulevat Avoinna 24 -järjestelmään näkyviin samalla tavalla, kuin ryhmäliikuntatunnitkin (löytyvät ryhmäliikuntavalikon alta). Myös Treenaamoon tulee aikoja varattavaksi silloin, kun tila ei ole Hanhivaaran omassa käytössä. Huomioithan, että treeniaika on kerrallaan 55min.
▪️ Sinulla voi olla yhteensä 5 voimassaolevaa ajanvarausta yhteensä kuntosalille & ryhmäliikuntaan.
▪️Personal trainer -palvelut ovat käytössä normaalisti. PT varaa asiakkaalle ajan kuntosalilta ja treenit voidaan pitää myös ulkona asiakkaan niin halutessa.
▪️Pukuhuoneita avataan lisää käyttöön ja niihin tehdään selkeä jaottelu, jotta 10 hengen raja niissä ei ylity
▪️Saunat suljetaan
▪️Pyydämme teitä mahdollisuuksien mukaan käyttämään yhteisiä pukuhuonetiloja vain välttämättömään tarpeeseen. Parasta olisi, jos kulku sisätiloihin tapahtuu vain suoraan esim. ryhmäliikuntatunnille ja sieltä pois.
▪️Palloiluhalli jatkaa normaalisti toimintaansa asiakasmäärärajoitusten mukaisesti. Jokainen kenttä on oma alueensa, eli yksittäistä kenttää koskee 10 hlön rajoitus.
AUKIOLOAJAT
Kahvio ja keilahalli on SULJETTU 18.4. asti.
Pop Up -respa palvelee taka-aulassa ma-ke klo 16-19.
Puhelinpäivystys ma-to klo 12-19
puh. 010 321 5011
info@hanhivaara.fi
Olemme tilanteesta erittäin pahoillamme ja raskain mielin pyydämmekin teitä kaikkia noudattamaan näitä sekä aiemmin annettuja suosituksia, jotta saisimme pitää ovemme auki edes supistetusti.
Ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä: Kiitos, kun olette kulkeneet isolla sydämellä mukanamme tässä taistelussa! Me emme aio sitä luovuttaa ja toivomme, että tekään ette luovuta. Jokainen euro ja kuukausimaksu on meille tällä hetkellä elintärkeä.
KIITOS ❤️
Terveisin,
Team Hanhis