Wellness- avain

Ohjeet Wellness avaimen käyttöön:

1. Pääset kulkemaan avaimellasi Hanhivaaran takaovesta klo 5-23 joka päivä.

Liikuta avainta rauhallisesti numeroiden päällä, lähes kiinni näppäimissä. Näyttöön syttyy vihreä valo ja pääset sisään. Avain toimii kun sinulla on voimassaoleva kortti/sopimus. Salilla saa olla klo 24 asti.

Tulethan sisään VAIN omalla henkilökohtaisella avaimellasi ja samalla oven avauksella vain yksi kerrallaan.

2. Saat avaimellasi kuitin tunnille/kuntosalille

Sekä kahvion infossa että kuntosalin aulassa on näytöt, joista saat tulostettua kuitin itse, mikäli sinulla on voimassaoleva sopimus. Aseta avaimen musta pää lukijan päälle, odota rauhallisesti ja pääte piippaa, paina kosketusnäytöltä haluamasi tunnin/kuntosalin kuvaketta ja kuitti tulostuu. Ota kuitti aina mukaasi tunnille/kuntosalille. Tunnilla ohjaaja kerää kuitit, kuntosalilla jätä kuitti ohjaajapöydän kuittipiikkiin. Huomaathan, että pystyt tulostamaan kuitin vain sopimuksesi mukaisista tunneista.

3. Saat kuntosaliohjelmasi avaimelle

Mikäli sinulle tehdään kuntosaliohjelma Hanhivaarassa, saat sen Wellness-avaimellesi, jotta voit seurata käyntejäsi ja kehitystäsi! Ohjaaja lataa ohjelmasi avaimelle ja opastaa sinulle Wellness-systeemin käytön. Kun ohjelma on ohjelmoitu avaimellesi:

a. Salille tullessasi aloita Wellness-päätteeltä

- Laita avain laitteeseen ja valitse "Aloita harjoittelu". Mikäli sinulla on useampi harjoitusohjelma avaimellasi, valitse haluamasi harjoitus klikkaamalla sitä ja painamalla näytön oikeasta laidasta "valitse". Jos et muista, mikä harjoitus on vuorossa, valitse "suunniteltu harjoitus".

Harjoituskerran liikkeitä pääset tarkastelemaan painamalla suurennuslasin kuvaa. Liikkeen nimeä painamalla näet videon liikkeen suoritustavasta. Muista kuitenkin ennen kaikkea omaohjaajasi ohjeet suoritustekniikoista!

Valittuasi harjoituksen, näyttö kertoo mistä aloittaa ja voit ottaa avaimen pois.

b. Tee ohjelmasi

Järjestelmä opastaa sinut laitteelta seuraavalle. Laitteet, joissa on Wellness-näyttö, tunnistavat avaimesi sekä ohjelmasi vastukset ja toisto- ja sarjamäärät.

Mikäli avain ei toimi, kokeile ottaa avain pois ja laittaa uudestaan. Jos tämä ei auta, varmista Wellness-päätteeltä, että harjoitus on valittuna, tällöin oikeassa yläkulmassa lukee "Lopeta harjoittelu". Jos harjoitus on valittuna, varmista, että laite on ohjelmassasi. Avain tunnistaa vain ohjelmassasi olevat laitteet. Jos tämäkään ei ole vikana, ota yhteys sali-isäntään tai sähköpostilla sini.lehtonen(at)hanhivaara.fi

c. Salilta lähtiessäsi kuittaa harjoitus tehdyksi Wellness-päätteellä

Aseta avain päätteeseen. Valitse oikeasta alakulmasta "Muokkaa TGS-harjoituksia", oikeasta reunasta "tallenna kaikki", odota hetki kun laite kuittaa harjoitukset tehdyiksi, paina sitten alakulmasta "valikko" ja oikeasta yläkulmasta "lopeta harjoittelu". Tämän jälkeen näyttö antaa näkymän tehdyistä harjoituksistasi. Ota avain päätteestä ja olet valmis!

Mikäli olet tehnyt saliohjelmastasi jotakin poikeavaa tai vaikkapa lisännyt painoja, "muokkaa TGS-harjoituksia"-osiosta saat lisättyä harjoituksia, sekä harjoituksen nimen perässä olevasta vihreästä merkistä painamalla pääset muuttamaan toisto- ja vastusmääriä.